17 Mayıs 2010

Hakkımızda


Üniversitenin ilk günlerinde bir ekmeğe hisse olma ile başlayan yolculuk Hissedarları meydana getirdi aslında…:))  Bir web blog yapma fikri tam olarak kimden çıktı bilemiyoruz. Tek bildiğimiz şey bir muhabbet ortamında kısa bir bahsinin geçtiğidir…

İlk olarak nasıl bir şey olabilir, hangi konuda yazabiliriz? Diye düşünmeye başladık. Eğitimini aldığımız borsaya hevesimiz giderek artmaya başladı. Kazanmaktan öte, bilmek mutlu ediyordu bizi…Bu da bizi bir araya getiren ortak noktalarımızdan biriydi. Üniversitenin son zamanlarına doğru yaklaşırken bundan sonraki yaşantımızda Hissedarların bizi bir arada tutacağına inanıyoruz.

Yatırım araçları (genellikle borsa) hakkında eğitici ve yol gösterici çalışmalarla beraber para piyasalarındaki önemli haberleri sunmayı ana prensip olarak benimseyen ‘’Hissedarlar’’, Rıdvan KURT ve Samet AŞILI’nın ortaklaşa yaptıkları ilk projedir. Daha birçok projede yer almak tek temennimizdir.

Burada yer alan değerlendirmeler ve öneriler tamamen kişisel görüşümüzdür. Yatırım yapabilirsiniz ama kaybederseniz bizden hesap sormayın ha. Kazandığınızda sizden pay istiyor muyuz ki? :))

Site ile ilgili her türlü görüş ve eleştirilere sonuna kadar açığız. Geri bildirimlerinizi sabırsızlıkla beklemekteyiz.



Hissedarlar

1 yorum:

  1. Arkadaşlar sizleri gerçekten tebrik ediyorum ve gerçekten güzel bir konuya el attınız.Umarım ben bu konudaki olan merakımı bilgi edinme hevesimi sizlerden karşılayabilirim.Hepinize kolay gelsin dileğiyle.
    Yasin Güder

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz.


Hissedarlar