13 Temmuz 2011

12 Temmuz TSPOR Teknik Analizi

Selam öncelikle. Şike sonrası spor endeksindeki speakülatif hareketlerden en çok etkilenen şirketlerin başında TSPOR geldi. FENER için ayrı bir değerlendirme yapmamız da gerek. Yalnız TSPOR spor hisseleri arasında en parlak şirketler arasında yer aldığı için ayrı bir önemi hakediyor.

Image and video hosting by TinyPic

Resimde senedin büyük parçasını, yani orta vade kısmını görebiliriz. Ve şunu söylemekte mümkün, kısa dönem için RSİ,Stokastik için alım pozisyonu söz konusu değil.

Görüldüğü üzere, yılbaşından bu yana süren düşen kanal üzerindeyiz. Ve akümülasyon da oldukça pozitif görünümde, hissedeki fiyat düşüşüne rağman sağlam alışların hakim olduğunu anlamak mümkün.

Şike soruşturması açısından spekülatif hareketlerin yoğun olarak görülebilmesi mümkün. Ve kanımca, şike soruşturması sonrasında, takımlar kayıp yaşamadan lige devam edeceklerdir.

Peki şimdi ne yapalım sorusuna, riskli bir şirket olarak TSPOR'un alımı düşünülebilir. Ve parasını çokta uzun düşünmeyen yatırımcılar için de bu şirket biraz can sıkıcı bir hal de alabilir.
Temel açıdan sağlam, karlılığı güzel bir şirket olarak gördüğümüz TSPOR, orta ve uzun vade için takip edilmesi gereken bir şirkettir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.


Hissedarlar